Tid for mårfangst

08.januar, 2014

Mårfangst er en lønnsom hobby. Med dagens prisnivå kan en ekstra månedslønn være innen rekkevidde. Oslo Skinnauksjoner SL omsetter skinnene for deg.

Mårfangsten startet 1. november og avslutter 15. mars. Det er ventet at flere enn 4000 mår finner veien til feller plassert ut av ivrige fangstmenn. Av fjorårets fangst endte nesten halvparten av skinnene på auksjon i Helsingfors. De uskadde skinnene oppnådde hele kr 532 i gjennomsnitt. Men forventninger om en ny toppsesong vil vi anbefale at dere sender inn skinn dere har på lager. Nå skal vi ikke selge skinnet før måren er skutt, men pelsmarkedet er meget godt og prisene for alle typer pelsskinn forrige sesong var de beste på mange år.

Du sender skinnene til Oslo Skinnauksjoner SL innen 12. april 2013, så blir de bydd frem for et stort internasjonalt kjøperkorps under juniauksjonen hos Saga Furs i Helsingfors. Du får tildelt et leverandørnummer og mottar oppgjør for skinnene etter tre uker.

Den som har levert flest mårskinn til Oslo Skinnauksjoner SL innen fristen 12. april vil motta en Buck Skinner i gavepremie!

Send skinnene til Oslo Skinnauksjoner SL, Økern Torgvei 13, 0580 Oslo

HUSK å merke skinnene med navn, adresse, telefonnummer og BANKKONTONUMMER